Ted Rönesans Koleji – 20/04/2018

Ted Rönesans Koleji | Uçurtma Fotoğrafları

Uçurtma Atölyesi | Uçurtma Müzesi

İstanbul’daki kültür gezilerinin en çok ziyaret edilen yerlerinden olan uçurtma müzesinde bugün Ted Rönesans Koleji öğrencileri kendi uçurtmalarını yaptılar.

Pek çoğunun babasının hatta dedesinin çocukluğunda yaptığı klasik Türk modeli altıgen uçurtmaları yapan çocuklar rengârenk uçurtmaya kavuşurken ders bitiminde de atölyeye katılım sertifikasını aldılar.

Atölye çalışması ardından katıldıkları ikinci bölümde dünyanın pek çok ülkesinden toplanan yüzlerce uçurtmayı uzun, uzun izlediler.

İnteraktif ve tiyatral dille anlatılan programı tüm öğrenciler ilgiyle izlediler.

Program sonrasında uçurulmaya hazır, yanlarında ipleri ve takdir belgeleri olan uçurtmaların poşetini alan katılımcılar oldukça güzel ve eğlenceli geziyi müze önünde hatıra fotoğrafı çektirerek sonlandırdılar.

Tüm Fotoğraflar İçin Tıklayınız!